Hartelijk welkom op mijn vernieuwde website.
                                                                                             
 last update: 04.04.2019


In de loop der jaren verhuisden er een groot aantal duiven van Siebren Wierstra uit het Friese Twijzelerheide naar Appingedam, o.a. uit de  " Blauw Schalie 751 " ,moeder van 10 zuivere 1e prijswinnaars,nazaten van Quattro,Spider,Bullit en Arrow,vier broers uit het beroemde koppel " Broer Autowinnaar x Famke ".
Maar ook uit " Golden Angel ", een absolute topduif van het hok Wierstra. Deze crack werd in 2006  9e beste duivin van Nederland in de competitie WHZB en noteerde tweemaal een landelijke TeleTekst notering.
En zeker niet te vergeten uit " Smart Devil " een volle broer van 1e Nationaal winnaar Orleans uit het koppel “Vechter x Diana” van Ad Schaerlaeckens uit Baarle Nassau.
En dan natuurlijk nog " Dark Angel ",een rechtstreekse dochter van National King van het wereldberoemde hok Brouwers-Kodama uit Grevenbicht.
National King speelde de 1e nationaal op Bordeaux en flikte dit kunstje ook nog eens op nationaal  Munchen. Dus twee keer een 1e nationaal uit het Zuiden én Oosten.
Uit nazaten van deze toppers kweekte ik de laatste jaren tientallen 1e prijswinnaars.                                                                   

In 2013 werden de eerste super snelle Stefaan Lambrechts duiven aangeschaft via de gebr. Jager uit Blijham. Drie zonen van de "Robin" en een jaar later nog eens twee kinderen uit diezelfde Robin gekruist met een kleinkind van de "Blauwe Leo" van Dirk van den Bulck. Ook van hun topduif  "The Hunter" kwamen duiven naar Appingedam.

Steeds op zoek naar hokversterking werd in het najaar van 2016 een bezoek gebracht aan Wopke Spinder uit het Friese Harkema. Deze grootmeester timmerde in de jaren 90 al aan de weg met zijn Olympiade duif " SUPER MARIO " en behoort nog steeds tot één van de beste spelers van Friesland. Een aantal duiven verhuisden naar Appingedam en de kweekresultaten in 2017 waren zeer veelbelovend. 


De witte 580, zoon van Robin ( Stefaan Lambrechts via Gebr.Jager ) en uitstekende kweekdoffer.